Tényleg az. Percek alatt megvan, nincs benne semmi különös, mégis felejthetetlenül finom. A Stahl magazin tavaszi számában leltem rá erre a gyöngyszemre, és természetesen azonnal szerelem volt első látásra. Nem gondolkodtam sokat, már álltam is neki a finomságnak. Übergyorsan elkészül, hipergyorsan elfogy. Vigyázat, függőséget okoz!
A világ legegyszerűbb csokihabja
Hozzávalók:
- 5 dl habtejszín
- 10 dkg étcsoki, apróra törve
- 10 dkg tejcsoki, apróra törve
Elkészítés:
A tejszínt és a kétféle csokit egy lábosba tesszük, és mérsékelt tűzön addig kevergetjük, amíg a csoki fel nem olvad. Kihűtjük, majd egy éjszakára mehet a hűtőbe.
Másnap reggel csak annyi a dolgunk, hogy a csokis tejszínt habbá verjük, elosztjuk poharakba vagy tálkákba, jól megpúpozzuk tejszínhabbal, és már habzsolhatjuk is a mennyei finomságot!
Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése